Print
Sitemap
Kontakt
Tilbage til forsiden

 

Nordic Erhvervsrengøring tilbyder professionel rengøring til det offentlige og private virksomheder, kommuner, butikker m.v. på økonomisk attraktive vilkår.
 
Hos Nordic Erhvervsrengøring udføres rengøring med blik for detaljerne og ansvarlighed. Vi udarbejder præcise rengøringsplaner og anvender udelukkende miljøgodkendte produkter.
  
I samarbejde med Deres virksomhed udarbejder vi en individuel aftale. Herved finder vi de bedste samt mest fleksible og effektive rengøringsløsninger, der opfylder Deres virksomheds behov og krav. Vi baserer vores forretning på klare, etiske rammer og langsigtede relationer.
   

Det betyder at du som kunde møder kompetence, respekt og vilje til at opnå gensidigt udbytte.

 

Vores engagement og professionelle arbejde er den samme uanset opgavens omfang og størrelse. Vi har konstant fokus på kvalitet samt, at effektiviserer rengøringen gennem nye metoder, midler og materialer der både skåner arbejdsmiljøet, indeklimaet, medarbejderen og miljøet.

 
      
 
                       
FÅ ET TILBUD
Bestil et uforpligtende tilbud
                       
FIND OS
Se hvor vi ligger på kortet
 
 
 
 
COPYRIGHT © 2011 Nordic Erhvervsrengøring | Kildegårdsvej 8 C. | 2900 Hellerup| TLF.: +45 39 48 01 25 | E-MAIL: info@nordic-erhvervsrengoering.dk